Om

TONNY FRANK JENSENS SKROT & MILJØ blev etableret i 1962 som produkthandel, der med en lille lastbil afhentede jern og metalskrot fra virksomhederne i lokalområdet og bearbejdede dette med håndklipper, skærebrænder og håndværktøj.

Virksomheden har løbende udvidet sine behandlingsmuligheder og er vokset kraftigt siden den spæde start. I dag behandles årligt store mængder råvarer på moderne større hydraulisk jernklipper, sorteringsanlæg og skærebrænder.

TONNY FRANK JENSENS SKROT & MILJØ’s leverandører er stadig virksomhederne i hele landsdelen, herunder også kommunale containerpladser.

Tonny Frank Jensen Skrot og Miljø ønsker at fremstå som en virksomhed der på alle relevante områder arbejder målrettet og bevist for både miljøet og arbejdsforholdene i virksomheden.

Virksomhedens miljøledelsessystem er et aktivt redskab, som bliver brugt i dagligdagen således at vi altid har fokus på virksomhedens stadige udvikling hvor hensigten er at gøre påvirkningerne af miljøet mindre på en økonomisk forsvarlig måde.